Hold kloakken i topform

27 juni 2022 Niels Geckler

editorial

Bor du på det nordvestlige Sjælland og har en stoppet kloak, så kan du måske få glæde af https://www.slagelsekloakservice.dk/kalundborg-miljo–og-kloakservice 

Som boligejer har du ansvar for dine egne kloakrør ud til hovedledningen og det er meget vigtigt at holde sine kloak rør i god form. der vil med tiden samle sig snavs og aflejringer i dine rør og det kan ende med at de stopper helt til. Her tilkalder du måske i første omgang en VVS’er, som så kan fortælle dig, at han ikke har værktøj, udstyr og kompetence inden for området. Han vil så henvise dig til en kloakservice. 

Du kan i mange tilfælde få foretaget spuling, sugning, TV-inspektion, oprensning, slamsugning og tømning af din septiktank hos en kloakspecialist og på den måde få styr på problemet. Og de fleste kloakspecialister vil betjene private husstande såvel som store og små virksomheder og i nogle tilfælde har de sikkert også døgnservice. Har de døgnservice kan du få klaret det irriterende problem med et stoppet toilet også uden for normal arbejdstid, netop der hvor du måske selv er kommet hjem fra dit arbejde, har været på toilet og så har måtte opdage, at det ikke vil trække ud men er stoppet til. 

slamsugning kalundborg

Vigtigt at afløb med videre holdes rene

Du kan i et vist omfang selv forebygge tilstopning af afløb ved en gang imellem at hælde kogende vand eller afløbsrens igennem. Og for toilettets vedkommende er det vigtigt at det ikke bruges som en form for ekstra skraldespand hvor alt muligt fra kondomer til vatpinde skyldes ud. det kan være med til at stoppe afløbet til og har du septiktank er det helt galt, for så stoppes siverørende til. Og hvis du sørger for at få spulet rørende igennem ´når du oplever at vandet er længe om at løbe ud kan du tage problemet med tilstopning i opløbet.

Flere Nyheder