Loading...
jukebox

Hvad er en jukebox?

En jukebox er en musik maskine, som fungerer derved, at man via knapper kan spille melodier fra plader eller cd’er. Ved mønt indkast får man lov at vælge et antal numre fra jukebox’ens sortiment. Hvor mange mønster, man skal kaste i en jukebox, varierer fra sted til sted.

Du finder ofte moderne varianter af den originale jukebox, opfundet af Louis Glass og William S. Arnold, på kroer, værtshuse og andre former for beværtning. Før Spotify og andre moderne muligheder for afspilning af musik var jukeboxes meget populære rundt omkring i verden. Du kender måske bedst jukeboxen fra diverse film og tv serier, som foregår i halvtredsernes USA, hvor jukeboxen nærmest har ikonisk status.

Lej en ægte jukebox til din fest

Den originale jukebox, designet af virksomheden Wurlitzer, er utroligt smuk og gennemført i sit unikke retro design. Hos Jukebox Fyn kan du leje en version af denne flotte jukebox, som med garanti kan føje stemning og atmosfære til familiefesten, brylluppet, firma julefrokosten eller studenter gildet. Det er også oplagt at leje en retro jukebox, hvis du skal afholde en fest med eksempelvis 50’er tema.

Den flotte retro jukebox Sir Juke Retro fra Jukebox Fyn leveres komplet med indbyggede spillelister og temaer – for eksempel 60’er, 70’er, 80’er og 90’er musik. Du kan også vælge at tilslutte en iPod eller iPad, en smartphone eller en laptop og således selv bestemme musikken.

Det er muligt at fastlåse volumen til et maksimum, så der ikke kan skrues op over et vist niveau. Og du kan tilleje ekstra 900w højttalere, hvis du skal spille et større lokale op med din jukebox. Der ud over kan Sir Juke Retro tilbyde akkompagnement til omdelte fællessange, hvis I står og mangler en selskabs pianist eller et band.

Du kan bestille din Sir Juke Retro på jukeboxfyn.dk