Hvad gør en bedemand?

30 september 2019 admin

Bedemanden er først og fremmest din hjælper – og det betyder, at du bestemmer, hvor mange af de praktiske foranstaltninger, bedemanden skal tage sig af, og hvor mange du selv ønsker at forestå. Bedemandens fremmeste job er at sørge for, at den afdøde lægges i kiste, og at alle procedurer forud for bisættelsen foregår efter bogen. Hernæst kan bedemanden hjælp med alt fra indrykning af dødsannonce til indhentelse af begravelseshjælp.

Hvilken bedemand i Struer skal jeg vælge?

Står du i den situation, at du har brug for en dygtig bedemand i Struer, bør du først og fremmest vælge en bedemand eller bedemandsforretning, som er medlem af branche foreningen Danske Bedemænd. Dette er din garanti for et stykke vel udført bedemands arbejde, som overholder de retningslinjer, brancheforeningen har udstukket for etik, tavshedspligt og diskretion i omgangen med kunden.

Du bør også altid vælge en bedemand, som har et fornuftigt kendskab til de instanser i lokalområdet, som har relevans i forbindelse med dødsfald og med begravelse og bisættelse. Dette kan for eksempel være den lokale præst, som residerer i den kirke fra hvilken begravelsen eller bisættelsen skal foregå.

Det er også en fordel, hvis bedemanden har forbindelser til de kroer, forsamlingshuse eller gæstgiverier, som erfaringsmæssigt kan lægge hus til gravøl, reception eller frokost med forholdsvis kort varsel. Og så er det altid en god idé at vælge en bedemand, med mange års erfaring i faget, som kan yde den bedste service og rådgivning til dig som pårørende.

En sådan bedemand finder du hos Krabbes Bedemandsforretning. Krabbes Bedemandsforretning er din lokale bedemand i Struer, som kan bistå dig med alle de praktiske gøremål i forbindelse med begravelse og bisættelse. Hos Krabbes Bedemandsforretning er du sikret en helt igennem professionel og respektfuld behandling, som tager hensyn til såvel dine som afdødes og andre efterlevendes ønsker.

Du kan læse mere om, hvorledes Krabbes Bedemandsforretning kan hjælpe dig, på krabbes.dk

Flere Nyheder