Loading...
blomster

Hvad gør man, når man modtager blomster – og man er allergisk?!

Der er jo blomster alle vegne, og verden ville vitterligt ikke kunne hænge sammen, hvis vi ikke havde planter, træer og blomster til at skabe ilt til os og ikke mindst inspirere os og holde os i live.

Hvor mange er ikke inspireret af blomster, om det er til digte eller malerier?

Og tænk lige over, hvor mange insekter der skal bruge blomster løbende!

Derfor findes der også så mange blomster, hvor selv de helt almindelige kan være de smukkeste; og der er jo ikke den anledning, hvor man ikke kan komme med blomster.

Eller, det er der faktisk, men det er måske ikke ens skyld, for man er måske kommet på afveje, hvor man skal besøge nogle mennesker, man ikke kender så godt, så man vil vise god medvilje og tage nogle blomster i Tårs, som man lige falder over i en butik.

Men de falder desværre ikke i god jord.

Det er ikke heldigt at få blomster, man ikke kan tåle

Hvis man så bare ikke er den store fan af blomster, så kan man ved modtagelse bare spille skuespil og vise, hvor glad man er for dem, og så smide dem ud senere, når gæsterne er gået – og så håbe, de ikke kommer igen en dag senere eller lignende.

Men er man allergisk, så kan man godt lide blomster, men man skal bare ikke for tæt på dem, så det er virkelig ikke rart for den, hvis man modtager en stor buket blomster, som man ikke kan tåle at være i nærheden af.

Her duer det ikke at spille skuespil, så man må ganske enkelt bare indrømme, at man ikke kan tåle dem, men at den gestus er så fin, så man måske stiller dem ud i haven eller giver dem til naboen, så de kommer til gavn alligevel.

Så ved giveren også, at blomster ikke er noget, som man skal komme med igen.