Hvad laver en bedemand?

25 januar 2020 Astrid Pedersen

En bedemands arbejde begrænser sig ingenlunde til kisteilæggelse og transport mellem hjem, kapel eller kirke, og eventuelt krematorium. Selv om disse hører til bedemandens fremmeste opgaver, og det faktisk kun er en bedemand, som må udføre disse, er der langt flere – og meget forskelligt artede opgaver – i det at være bedemand. Det er for eksempel som oftest bedemanden, som forestår kontakten til kirke og præst, hvis begravelsen eller bisættelsen skal ledsages af en kirkelig handling.

Kommer du selv langvejs fra, og har du intet kendskab til de lokale forhold, er det en god idé at have en stedkendt bedemand ved hånden. Han eller hun kan nemlig samtidig hjælpe med at arrangere mindehøjtidelighed, frokost, gravøl eller reception på et lokalt gæstgiveri eller i byens forsamlingshus. Og så hjælper bedemanden gerne med alt papir arbejdet, fra indhentelse af begravelses hjælp og til udfærdigelse og indrykning af dødsannonce.

Hvem er Bedemand Berner?

Bedemand Berner er din bedemand i Kalundborg. Hvis den afdøde havde bopæl i Kalundborg eller i nærmeste omegn, og begravelsen eller bisættelsen således skal foregår fra en kirke eller et kapel i et af de nærliggende sogne, kan Bedemand Berner være til stor hjælp. Hos Bedemand Berner finder du udelukkende uddannede og godkendte bedemænd – otte styks, for at være eksakt – som står klar til på professionel og personlig vis at hjælpe dig med begravelse eller bisættelse af din kære afdøde.

Når du vælger Bedemand Berner som din bedemand i Kalundborg, kan du være sikker på en diskret og respektfuld behandling under iagttagelse af dine ønsker og præferencer. Bedemand Berner kan hjælpe uanset om det drejer sig om en jordfæstelse eller en kremering – og uanset om begravelsen eller bisættelsen skal foregår fra kirke eller fra kapel.

Du kan læse mere om Bedemand Berner og virksomhedens ydelser på bedemand-berner.dk

Flere Nyheder