Hvem skal stå for montering af skorsten hos dig?

29 juni 2022 silje_hansen

Er du i gang med et nybyggeri, hvor du skal have monteret en skorsten? Eller er der allerede en tilknyttet din bolig, som skal erstattes med en ny? Så er næste skridt, udover at købe skorstenen, at du skal finde en, der kan montere den. Det er derfor også noget, vi hjælper dig mere på vej med her.

Sådan vælger du et firma til montering af skorsten

Hvem har den ekstra erfaring, du kunne ønske dig? 

Når du skal finde et firma til montering af skorsten, kan du starte med at undersøge, hvem der har den ekstra erfaring, du kunne ønske dig. For det er klart, at du sikkert gerne vil i de allerbedste hænder, når der skal en komplet ny skorsten monteres på dit tag. For den skal du trods alt have gavn af i mange år frem.

montering af skorsten

Hvornår kan din opgave påbegyndes?

Som det næste kan du høre ind til, hvornår monteringen kan påbegyndes hos dig. For det er klart, at dette også kan blive en faktor, der spiller ind ift., hvem du ender med at gå med. For hvis der er alt for lang ventetid et sted, kan det være værd at gå til andre, så du kan nå i mål i den nærmeste fremtid. For det betyder selvfølgelig også, at du kan tage dit ildsted i brug. 

Hvad koster monteringen? 

Den tredje ting du kan undersøge nærmere er, hvad monteringen af din skorsten kommer til at koste dig. For her kan der selvfølgelig også være forskel fra firma til firma. Og det er noget, du kan tage med i dine overvejelser, når du skal finde frem til dem, du gerne vil bruge. 

Nu er det forhåbentlig blevet lidt nemmere at træffe en beslutning om, hvem du vil hyre til monteringen hos dig. Ellers kan du også læse mere her om montering af skorsten.

Flere Nyheder