Hvilke former for brøndboring findes der?

06 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvilke former for brøndboring findes der?

Vi er heldigvis som innovative og ingeniør-tænkende individer nået langt på mange fronter med udviklinger med forskellige arbejdsmetoder.

Der er jo ingen grund til at stå i stampe, når man kan blive ved med at forbedre sig på områder med teknik, som udviklingen skrider frem med forskning, så man kan koble teori med praksis og skabe landvindinger og hele generationsskifte på visse områder.

Dette gælder blandt andet ved, når man etablerer Brøndboring.

Det er fabelagtigt, at man ikke længere skal grave brønde med håndkraft og være afhængig af vejr, arbejdskraft, underlag og videre, når man skal have lavet en brønd – om dette så sker privat eller for erhvervs-folk.

Som udgangspunkt kan dette nu foretages med få arbejdshænder og noget gedigent, effektivt værktøj, der kan bore en brønd helt perfekt med en rette afmålt diameter til den længde og omkreds, man har brug for.

Dog er det stadig ikke helt lige meget, hvilken boremetode man benytter, da flere faktorer stadig spiller ind på, hvordan du får det perfekte resultat med en brøndboring dér, hvor du har brug for det.

Derfor vil vi overordnet med denne artikel skitsere, hvilke boremetoder til brøndstiftelse man benytter på områder, der dækker alt fra det private til det erhvervsmæssige.

Der findes flere metoder, men nogle af de mest benyttede er:

Privat:

– Skylleboring.

– Tørboring.

– Lufthæveboring.

 

Erhverv:

– Hulsnegleboring.

– Overboring.

– Rammekerneboring.

– Højslevboring.

… og flere til samt nogle af dem, der var inkluderede i aspektet for private.

Vi forstår godt, hvis disse boringsmetoder er fremmedord i dine ører. Det er nemlig erfarne brøndgravere, der benytter disse metoder og ved, hvilke der skal bruges i forskellige sammenhænge.

Derfor skal man altid konsultere og forhøre sig hos en brøndgraver – som meget perfekt burde være a-hoejfeldt.dk, da de er virkelig dygtige til at skabe brønde – med, hvilken metode, der skal bruges i forbindelse med din opgave, der skal løses.

 

Flere Nyheder