Loading...
begravelsesblomster

Hvilke slags begravelsesblomster kan jeg bestille online?

Hvis du leder efter en dygtig online blomsterbutik, som kan fremstille den helt rigtige bårebuket og andre former for blomster dekorationer til begravelse, kan du med fordeltjekke Vitae Flora. Vitae Flora har igennem mange år leveret smukke og dekorative bårebuketter samt kranse til gravsteder, dekorationer til kiste og kirkegulv, og kønne, matchende buketter til kirkebænkene.

Med levende blomster bliver begravelsen endnu mere mindeværdig. De livsbekræftende og duftende blomster giver afslutningen på livet en smuk dimension, som maner til eftertanke om livets bestandighed. Og så er de kønne blomster samtidig en måde, hvorpå man som efterlevende kan vise den afdøde en sidste respekt og påskønnelse.

Hos Vitae Flora kan du bestille bårebuketter i mange forskellige former, størrelser og farver. Du kan for eksempel bestille en smuk og dekorativ bårebuket i hjerte facon – eller du kan vælge en klassisk bårebuket i et ensfarvet eller mangefarvet look.

En bårebuket kan bestå af årstidens smukkeste afskårne blomster, eller den kan være sammensat i nuancer efter eget valg – for eksempel rød, hvid, gylden, orange, lilla, lyserød eller orange. Bårebuketten kan bestilles i stærke farver eller i sarte pastel toner – og du kan selvfølgelig selv vælge størrelsen på din bårebuket.

Hos Vitae Flora får du tilmed mulighed for at bestille et kort ved siden af, så du kan udtrykke dine kondolencer, eller blot et stille ”Hvil i fred”.

Kistepynt, kirke dekorationer og kranse hos Vitae Flora

Ud over de klassiske bårebuketter, er det også muligt i den online shop hos Vitae Flora at bestille diverse andre former for begravelsesblomster. Ønsker du at dekorere kirkegulvet med blomster, findes der også arrangementer til dette formål. Og du kan vælge at bestille en smuk krans, som kan lægges på det nye gravsted som en sidste hilsen fra venner eller familie. Find alle de klassiske begravelsesblomster i Aalborg på vitaeflora.dk