Loading...
udlejning af telte

Hvis du skal stå for udlejning af telte, bør du huske på nogle ting

De fleste udøver nok teltudlejning hos firmaer, hvor man blandt andet specifikt kan lave teltudlejning i Århus hos et firma, der praktiserer den slags, hvor de eventuelt kan komme ud med teltene eller teltet, hjælpe med at stille det op og/eller give anvisninger og hente det igen.

Sådan benytter mange mennesker sig af det, hvis man ikke har behov for at bruge telte så tit, så man kan spare penge på den måde ved ikke at skulle investere i dem for at eje dem, mens man så ved, at man får nogle telte, der passer til ens givne behov, så man ikke skal have en hel masse telte liggende eller forsøge at tilpasse dem.

Men der er jo almindelige mennesker, der ejer nogle telte, om dem kan man så måske spørge, om man må låne eller leje gratis eller for en billig pris.

Det er måske ikke smart med privatudlejning af telte

For det første kan man som lejer ende med at låne nogle telte, der heller ikke passer, selvom det er en billig løsning. Måske er teltene gået lidt i stykker, de er blevet grimme med tiden, mørnede eller går i stykker undervejs, mens man bruger dem.

Som udlejer kan man også risikere, at dem, der låner ens telte, ikke passer ordentligt på dem, så man får dem tilbage helt beskidte eller ødelagte.

Derfor er det vigtigt, før man låner ens telte ud, at man sørger for som lejer og udlejer at se på teltenes tilstand og eventuelt tage billeder af dem, så der ikke er nogle tvister bagefter om deres beskaffenhed.

Desuden skal man næsten sætte en klausul på, hvornår man vil have dem tilbage, så de ikke ender med at forsvinde i noget opmagasinering eller lignende efter brug.

Så glemmer man måske selv, hvor de er endte henne, og man køber sig så et nyt eller lejer et, fordi man ikke kan finde det gamle.