Hvor ofte skal et soveværelse males?

10 februar 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Stuen og køkkenet skal selvfølgelig males ofte, fordi det er rum, som vi opholder os meget i, og de derfor hurtigere bliver slidte. Men soveværelset opholder du dig jo typisk kun i om natten, og der ligger du som regel i sengen. Det vil derfor sjældent være nødvendigt at male et soveværelse lige så ofte som stuen og køkkenet. Men hvor ofte skal soveværelser så egentlig males?

I følge malerherlev.dk skal du regne med at male dine soveværelser cirka hvert femte år. I det tilfælde vil malingen trænge til en opfriskning. Malerherlev.dk har selvfølgelig stor erfaring på området, da de arbejder med det professionelt. Du kan derfor være sikker på, at de ved, hvad de taler om. Du kan læse mere om dem på https://malerherlev.dk/ 

Du kan selvfølgelig vælge at male dit soveværelse meget oftere end hvert femte år. Malingen er jo vigtig for, hvordan det er at opholde sig i rummet. Derfor kan det også være rart at skifte farven ud, så du kan få den helt rette stemning. 

maler herlev

Børneværelset skal typisk males oftere 

Børneværelser bliver som regel ikke kun brugt til at sove i, men også til at lege og tumle i, og det sætter sine spor på væggene. Du skal derfor regne med, at du skal male børneværelset oftere end hvert femte år for, at det bliver ved med at se pænt ud. Dit barn vil dog typisk også synes, at det er sjovt, at værelset skal males. Det giver jo mulighed for at få en helt anden farve på væggen. 

Inden du maler, skal du selvfølgelig have ryddet rummet for møbler og have dækket gulvet til. Derefter skal du have gjort væggene rene. Det gør du ved først at støve dem af med en støvekost. Derefter skal du vaske dem over med en klud med lunkent vand og grundrens. Til sidst bør du tørre dem over med en tør klud. 

Flere Nyheder