Hvor ofte skal mine lofter males?

10 februar 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Dine lofter skal selvfølgelig males fra tid til anden, så de bliver ved med at være pæne at se på. Men hvor ofte er det egentlig nødvendigt for dig at male dine lofter? Det har du sikkert tænkt over. For det er jo besværligt, hver gang du er nødt til at flytte alle møblerne i rummet, eller i hvert fald at dække dem til, så du eller en maler, kan komme til at male. 

I følge malerholbaek.dk behøver dit loft ikke at blive malet mere end hvert femte eller tiende år. Som professionelle malere har malerholbaek.dk selvfølgelig godt styr på, hvornår det er nødvendigt at male et loft. Derfor kan du godt stole på, at de ved, hvad de taler om. De gør det jo til daglig. 

Der er mange forskellige ting, der kan have indflydelse på, hvor ofte du skal male dit loft. Først og fremmest i hvilket rum det er. Lofterne i badeværelset og i køkkenet er langt mere udsatte for mados og damp, derfor vil de typisk skulle males oftere. 

maler holbæk

Hvad har ellers betydning for, hvor ofte loftet skal males? 

Derudover er der en række andre ting, der har betydning for, om loftet skal males eller ej. Udover brugen af rummet er det selvfølgelig også, hvordan kvaliteten af det tidligere malerarbejde er. Hvilken kvalitet var malingen, der blev malet med? Blev der malet en eller flere gange? Det er alt sammen afgørende for, hvor hurtigt du skal til at have fat i penslen igen og i gang med at male. Hvis du ryger, skal du også regne med, at du skal male oftere, end hvis du er ikke-ryger. 

Inden du kan male dit loft, er det vigtigt, at du sørger for at rengøre det. Det gør du ved at støve det af, inden du vasker det over med lunkent vand og grundrens. Til sidst skal du tørre det med en tør klud. 

Flere Nyheder