Loading...
psykolog

Hvordan kan en psykolog hjælpe mig?

De fleste mennesker, som er faldet i et af livets sorte huller og dernæst har søgt hjælp hos en autoriseret psykolog, beretter om en massiv øgning i deres livskvalitet. Ikke alene har psykologen hjulpet dem op fra hullet og ud i lyset igen – han eller hun har også hjulpet med at kaste hullet til, og samtidig forsynet klienten med kompas, lygte og andre nyttige redskaber således at vedkommende fremadrettet nemmere kan navigere uden om andre huller.

Det er nemlig vigtigt at holde sig for øje, at et psykolog forløb er meget andet og mere end et plaster på såret. Det er også en selvudviklings proces, som kan bibringe rigtig mange positive livsaspekter. Når du lærer dig selv bedre at kende, vil du automatisk blive bedre til at mestre tilværelsen, og dermed stå stærkere i forhold til de mange bump som uvægerligt vil forekomme på livets vej.

Når du ikke længere er sårbar og skrøbelig, og har lært den svære kunst at styrke dig selv indefra, kan livet så at sige bare komme an!

Hvor finder jeg en dygtig og erfaren autoriseret psykolog i Gentofte?

Når du leder efter en terapeut, som kan hjælpe dig gennem livskriser, sorg, depression eller angst, bør du vælge en autoriseret psykolog som er medlem af Dansk Psykolog Forening. Dette er din sikkerhed for et forløb, som følger de af foreningen udstukne retningslinjer for etik og professionalisme.

I Gentofte finder du autoriseret psykolog Karine Parello-Plesner, som igennem mange år har hjulpet klienter af alle typer gennem kriser og sorg tilstande af alle sværhedsgrader. Hos Karine Parello-Plesner vil du altid modtage en på én og samme tid empatisk og professionel behandling, som tager udgangspunkt i din unikke situation og din personlige oplevelse.

Du kan læse meget mere om Karine Parello-Plesner og hendes behandlings metoder på plesners.net