Loading...
støttekontaktperson

Hvorfor kan en støttekontaktperson i Kokkedal være guld værd?

Der kan være stor forskel på børn og unges trivsel fra hjem til hjem. Derudover kan der også være stor forskel på, hvilke udfordringer man står begravet i med sit barn. Når det er sagt, så er der alle gode muligheder for, at børn som måske mistrives eller som har ekstra udfordringer kan få hjælp og støtte. Der findes nemlig mulighed for at barnet kan få en støttekontaktperson. 

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvorfor en støttekontaktperson i Kokkedal kan være guld værd. 

Hvad taler for en støttekontaktperson i Kokkedal? 

Det at blive koblet på en støttekontaktperson i Kokkedal giver en ekstra voksen, som barnet kan få støtte af. Støttekontaktpersonens opgaver er nemlig bl.a. at være en ekstra person, som kan hjælpe med de tanker, bekymringer og ting som fylder i barnets liv. Det skal også nævnes, at denne ordning giver barnet en ekstra person i hverdagen, som kan stå til rådighed, når der er brug for det.

Noget som også skal fremhæves ved en støttekontaktperson er, at vedkommende kan hjælpe med at korrigere adfærd, som måtte være uhensigtsmæssig. Det kan gøres på mange forskellige måder, og hjælpen vil altid tilpasses til det enkelte barn. 

Det at få en en støttekontaktperson koblet til ens barn, kan også være en hjælp for forældrene. Det kan nemlig give aflastning i hverdagen, og det kan hjælpe med, at barnet kommer på rette spor igen. 

Find en støttekontaktperson i Kokkedal

Hvis du gerne vil finde en støttekontaktperson i Kokkedal, så står du godt stillet. Du kan nemlig finde støtte til dit barn i lige præcis den situation, han eller hun står i. 

Skulle du have lyst til at høre mere omkring, hvordan en ordning med denne kontaktperson fungerer, kan du altid give forskellige firmaer et kald og høre mere. Samtidig kan du også mærke efter, om du har en god fornemmelse med vedkommende, da det er mindst lige så vigtigt.