Hvornår er det aktuelt at kontakte den lokale kloakmester i Roskilde?

12 februar 2022 silje_hansen

editorial

En kloakmester kan du kontakte, hvis du oplever problemer med dit kloaksystem, eller hvis du har et tilstoppet afløb. Typisk kontakter de fleste en kloakmester, hvis brønden er fyldt med vand, og det begynder at flyde over. Det kan være i tilfælde af en vandskade. Der er også mange der kontakter en kloakmester, hvis de oplever at afløbene på badeværelset eller toilettet er tilstoppet. Her kan en kloakmester komme ud for at spule og rense afløbene og de forskellige vandrør.

Generelt kan en kloakmester løse mange forskellige opgaver. I denne artikel kigger vi på, hvad du ellers kan få hjælp til, hvis du kontakter en kloakmester. 

kloakmester

Hvornår skal du kontakte en kloakmester?

Der kan opstå forskellige situationer som gør, at du har behov for at kontakte en kloakmester. Hvis du f.eks. har rotter i dit kloaksystem eller har mistanke om det, så er det vigtigt at kontakte en kloakmester. En kloakmester har mulighed for at tjekke og gennemgår kloakrørene for at se om der er rotter. Det forgår ved TV-inspektion. 

Du kan også kontakte en kloakmester, hvis du har brug for hjælp til en slamsugning. Det kan være aktuelt, hvis slambassinet er fyldt. Dermed løber tingene bedre i toilettet. 

I udvalgte kommuner er der lovkrav for, hvornår man skal have lavet en kloakseparering i forhold til ens ejendom. Det er for at det ikke belaster de kommunale kloakker for meget med det regnvand og spildevand der kommer til hvert år. Her kan du kontakte en kloakmester for at få hjælp til at få lavet en kloakseparering. 

Hvilken kloakmester i Roskilde skal du vælge?

Hvis du leder efter den lokale kloakmester i Roskilde, så bør du tage kontakt til slamsugercentralen.dk. Her kan du få  hurtig og effektiv hjælp til forskellige kloakservice opgaver. De er kendt for høje kundetilfredshed og gode priser. 

Flere Nyheder