Loading...
anlægsgartner

Hyr anlægsgartner og slip for besværet

Det er hårdt arbejde at anlægge en have fra bunden eller rette op på en have, der er forsømt. Det kræver tid, energi og stor viden, så derfor anbefales det, at du rådfører dig med en anlægsgartner, hvis du skal i gang med et større projekt.

Det kan godt være, at du elsker duften af nyudsprungne blomster, at du kan lidt at rive lidt ukrudt op og passe dine elskede roser. Men det er ikke det samme, som at du kan finde ud af at anlægge en hel have. For at kunne det, skal du vide noget om alt fra jordens styrker og svagheder, solens færden i haven, haverummets fordele og ulemper og meget meget mere.

Der er en million ting at tage stilling til, når der skal anlægges have. Og hvis du gerne vil have et nogenlunde resultat hurtigt, i stedet for selv at forsøge dig frem i årevis, så må du søge professionel vejledning.

Få en god dialog om haven

Blot fordi du får en anlægsgartner til at give sit besyv med i forhold til din have, så betyder det ikke, at du overlader alle beslutninger til ham eller hende. Nej, det handler om at have et godt samarbejde, hvor du fortæller om dine tanker, ønsker og drømme, og så vurderes der, hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke kan.

Det meste kan jo lade sig gøre, så længe du er villig til at gøre alt det, der skal til for at få det til at ske. I en god dialog kan du og anlægsgartneren sætte gang i processen, og her kan du også selv melde ind, hvor meget eller hvor lidt af det hårde anlægs-arbejde, du selv vil lave.

Det fine ved en anlægsgartner er, at de er vant til at tage fat, og så har de alle de rigtige maskiner og værktøj til at grave et nyt bed, fylde en havedam op eller plante nye halvstore træer. 

Vil du vide mere, så bliv klogere lige her: https://eiermann.dk/