Loading...
maler

Indgå ikke venskaber med alle som maler på arbejdspladsen

Der er nogle sandheder, som gør ondt at sige højt, og man vil gerne fortie dem eller ændre opfattelsen af dem – og det sidste kan bestemt lade sig gøre med den rette indsats – men hvis man siger dem højt, så bliver man sat i bås med at se tingene lidt for stereotypt, selvom statistikken taler for en.

Her konkret skal vi tale om, at hvis man er blevet en almindelig maler, der agerer som bygningsmaler eller lignende, så kan det skam være et godt betalt arbejde, og der er mange voksne mennesker, der kan betale deres regninger og forsøge en familie som maler med, men som ung maler er man lidt for modtagelig for det miljø, som man befinder sig i.

Lad os for eksempel sige, at du som ung maler har været ansat ved https://www.hjmaleren.dk/ , hvor alt gik godt uden problemer, og så skal du videre til et andet sted at være ansat.

Hele din verden kan ændre sig her.

Kend dine venner og familie som maler

For der er nemlig mange miljøer omkring malerne, hvor man forsøger at gøre arbejdet lidt mere spændende ved at have noget andet at tage sig til, når man har fri, der ikke er helt lovligt, eller man indtager endda måske nogle substanser under og efter arbejdet, som er ulovlige.

Det er simpelthen det samfundsmæssige segment, der findes her hos mange malermiljøer, som der går igen, hvor man oplever en del kriminalitet og stofmisbrug.

Og det er specielt de unge, der let kan lokkes i fordærv til den slags, fordi de opsøger spænding og endnu ikke har et ansvar for deres egen familie med videre.

Det er så let at blive fristet, at man her skal kende ens sande venner, få sig nogle sunder hobbyer og tage hjem til familien, når man har fri, så man ikke ender i det betændte miljø.