Invester i en varmepumpe luft til vand

08 august 2022 admin

editorial

Vil du gerne spare mange penge på udgifterne til opvarmning af din bolig, kan en varmepumpe være svaret. Med en varmepumpe kan du regne med at skære mere end halvdelen af din varmeregning.

Det betyder at din varmepumpe hurtigt har tjent sig selv hjem. Og så kan du samtidig glæde dig over de klimamæssige fordele ved at varme stuer og værelser op ved hjælp af en varmepumpe.

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Luft til vand varmepumper tager varmen fra luften udenfor og bruger den til at opvarme vand til dine radiatorer, gulvvarme og dit varmtvandssystem inde i dit hjem. Om sommeren vendes processen om, så den også kan køle dit hjem.

Teknologien bag varmepumper har eksisteret i mange år, men det er først i de seneste år, at de er blevet mere populære i boliger og virksomheder på grund af de stigende energiomkostninger.

Hvordan sparer jeg penge ved at installere en varmepumpe?

Udgifterne til opvarmning af dit hjem udgør en stor del af din energiregning, så det er indlysende, at du ved at gøre dit system mere effektivt vil se besparelser på din energiregning. Desuden kan den oprindelige investering i en varmepumpe være højere end andre systemer, men med tiden er driftsomkostningerne betydeligt lavere, hvilket gør det billigere i det lange løb.

image

Hvad er fordelene for miljøet?

Ud over at spare dig penge har luft til vand varmepumper også mange fordele for miljøet. De er en teknologi med lavt kulstofindhold, hvilket betyder, at de producerer meget få emissioner sammenlignet med andre systemer som f.eks. olie eller pille fyr.

Faktisk viste en undersøgelse, at hvis alle i Storbritannien skiftede til en luft til vand varmepumpe, kunne vi spare omkring 18 millioner tons CO₂ hvert år – det svarer til at fjerne fire millioner biler fra vejene!

Kontakt Amalo for rådgivning omkring varmepumper.

Flere Nyheder