Loading...
iphone reparation

Kan en anden type telefon blive fikset ved en butik med iPhone-reparation som speciale?

Der findes selvfølgelig en masse butikker, der generelt arbejder med at reparere smartphones, og så hedder de bare noget med “iPhone” eller skilter meget med det, da det er et af de mest kendte mærker af smartphones, så de forsøger at lokke kunder i ens butik på den måde.

Der er selvfølgelig andre, der vitterligt har specialiseret sig i at lave reparation af iPhones, og så tager de ikke andre modeller af telefoner ind.

Nogle gange falder man måske over nogle butikker, der fører tilbud på specielle reparationer af iPhones, men hvor de måske også laver andre slags smarte telefoner.

Et sted at falde over kunne være https://foenixrepair.dk/ .

Der er jo aldrig nogen skade sket ved, at man så spørger, om de kan kigge på ens anden type smartphone, for man kan jo altid få et nej, og så er man tilbage ved udgangspunktet.

Skal du have ordnet andet end en iPhone?

Måske er tilfældet, at du er taget ned i butikken sammen med en veninde, der skal have ordnet sin iPhone, og som snakken går, kommer du i tanke om, at din egen telefon også kunne bruge en reparation af en speciel art, men du har ikke en iPhone, men en anden type telefon.

Men måske er der nok overlap til din type telefon her, at de godt kan gøre en undtagelse og tage den ind.

Dog skal man så vide, hvad man gør her, for man tager jo en chance med ens telefon, da de jo allerede har sagt, at de ikke ordner den slags telefoner.

De færreste af os kan bare undvære vores smartphones så længe ad gangen, så vi ender ofte med at takke ja, når tilbuddet er lige foran os på den måde.

Måske er man allerede en butik, der har specialiseret sig i at ordne iPhones, hvor det så måske var en mulighed at udvide ens repertoire til andre slags telefoner af den smarte art.