Loading...
broderi

Kan man ændre fejl ved broderi?

Hvis man er begynder udi at brodere, så skal man helst ikke give sig i kast med et gigantisk projekt eller forsøge sig med noget, hvor der er alt for mange detaljer i, der skal broderes meget småt.

Man skal jo som bekendt kravle, før man kan gå, så selvom man gerne vil imponere og tro på, man er et naturtalent med at brodere, så vil de fleste opleve, at de skal begynde med noget meget simpelt.

Selvom opslag og udlæg på forskellige sociale medier og platforme kan få det til at ligne, at folk går fra legende lette ting til at brodere virkelig akavede ting, så er der sjældent, at man får vist alle mellemregningerne her.

Bedst gør man sig det i, hvis man finder nogle at brodere sammen med både for hyggens skyld generelt, uanset hvor god man er, men også for at have en sparringspartner eller bare en underviser, der løbende kan vise, hvordan man skal gøre.

På den måde undgår man også, at man løber sur i det eller render panden mod en mur, fordi ens forståelse og evner i broderiet ender, men så er det godt, at man har andre til at kunne udrede trådene for en – i mere end én forstand.

Men er man først nået dertil, hvor man bemærker, at der er sket en fejl i ens broderi, som man ikke kan leve med, så er det med at se, hvor langt man er nået i broderiet.

Er man nået for langt, så kan det være svært at ændre, men er man tidligt ude, så kan man eventuelt nå at rette det til.

Ellers kan det om muligt tænkes, at man stadig kan nå at lave en ændring senere hen, så fejlen ikke er at se.

Men den klart bedste løsning vil være, at man får andre til at lave broderiet for en, så man ved, at det bliver lavet perfekt såsom hos https://www.svane-broderi.dk/