Loading...
iphone reparation

Kan man lade en ven om at foretage iPhone reparation?

Vi kan dårligt undvære vores iPhone og smartphone generelt i det daglige.

Aldrig har man før set sådan en anordning være så forankret i en kultur, som en smartphone og især den udbredte iPhone er det: Det er det sidste, vi tjekker, inden vi skal sove; den fungerer som vores vækkeur – og så kan vi jo lige se til den som det første, når vi vågner.

Vi er så travlt optaget af vores telefon, at vi glemmer dem omkring os; og vi er så forhippet på at forevige alt, hvad vi laver, dokumentere det og dele det, at vi aldrig er tilstede i nuet. Vi er altid forskudt en anelse for at vise, at vi er på og fremstille et glansbillede af vores tilværelser.

Pointen er, at det føles som en hel amputation, hvis ens iPhone går i stykker, som nok skal komme til at ske på et eller andet tidspunkt eller flere gange i dens livstid, fordi vi bruger den, når vi arbejder, når vi rejser, når vi er i byen med vilje – det kan simpelthen ikke undgås.

Man mærker hjertet stoppe, koldsved, udspilede øjne: hvordan skal man nu følge med i andres liv via de sociale medier, og hvordan skal de andre komme i kontakt med en?

Derfor bliver man desperat og leder efter en butik, der kan fikse ens iPhone hurtigst muligt, og så falder man måske over https://foenixrepair.dk/ .

Men en ven siger så til os, at personen har oplevet et lignende uheld før, og personen kan sagtens fikse din telefon her på stedet, så du kan gå derfra, med telefonen fungerende igen.

Lad være med at tage imod det tilbud.

Din garanti kan ryge, hvis du eller andre piller ved telefonen, og du kan ende med at ødelægge din iPhone endnu mere.

Benyt hellere det sted, du søgte dig frem til til at starte med.