Loading...
gulvafslibning

Kom pletter og misfarvninger til livs med en grundig gulvafslibning

Hvis du er træt af at se på dine slidte og grimme trægulve, har du sikkert overvejet at skifte dem ud. Men i langt de fleste tilfælde kan du faktisk nøjes med at lade dem afslibe og efterbehandle på ny.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Når du lader en professionel gulvmand varetage opgaven med afslibning af gulve i dit hjem vil han først og fremmest tjekke gulvet for at vurdere deres tilstand og beskaffenhed. På den måde vil gulvmanden være i stand til at bestemme præcis hvor meget – eller hvor lidt – der skal slibes af gulvets overflade før denne får det eftertragtede glatte og ensartede look. Ved ikke at slibe for meget af dit gulv sikrer gulvmanden at dit gulv vil kunne tåle flere gulvafslibninger i løbet af sin levetid.

Dernæst vil din gulvmand ved hjælp af sin gulvafslibning maskine slibe gulvet. Dette foregår først med groft sandpapir, som er monteret på maskinens roterende slibe rondel. Rondellen roterer i det vandrette plan, og derved slibes alle de overfladiske skønhedspletter, misfarvninger og splinter bort.

Den efterfølgende fine slibning gør overfladen glat og smuk – parat til at modtage den plejende og beskyttende efterbehandling med enten lak, sæbe eller olie. Hvis du ønsker det kan gulvmanden også efterbehandle dit trægulv så det færdige resultat kommer til at stå knivskarpt.

Hvor kan jeg finde en dygtig og rutineret gulvsliber?

For at opnå det helt optimale resultat er det nødvendigt med en vis erfaring og et professionelt håndelag. Begge dele finder du hos de dygtige gulvslibere hos DBF Gulvservice. DBF Gulvservice har over 25 års erfaring med behandling af trægulve – såvel gulvafslibning som gulvafhøvling – og er derfor det bedste bud på et gulvfirma som kan hjælpe dig med at få dine gamle, slidte trægulve til at skinne igen.

Du kan få et godt tilbud på gulvafslibning hos https://dbf-gulvservice.dk/