Loading...
leje af container

Koordinering ved tilbagelevering efter leje af container

Nogle gange er man heldig, at et udlejningsfirma, der står for at leje containeren ud, selv tager sig af at hente dem igen, eller også kan dette være en mulighed, som man kan tilkøbe eller fravælge – det er jo ikke lige alle, som der skal bruge en container, der selv har mulig for at transportere den.

Man ved jo, hvad man skal bruge leje af container til, hvor det kan være i et byggeprojekt, til noget renovering eller andet, som er meget omfangsrigt, hvor man skal bruge den til opbevaring eller som midlertidigt værksted.

Skal man bruge sådan en container i lang tid og måske med ubekendt deadline, så kan det ikke svare sig at leje den, men hellere købe den, da det større engangsbeløb bedre kan svare sig, end hvis man skal hen at betale for dagsleje per dag eller videre samt lægge depositum.

Det er jo også de færreste, som har plads eller mulighed for at have sådan en container stående længe ad gange, og medmindre den skal bruges til en fest, kræmmermarked eller kunstprojekt, så bliver den sjældent køn at kigge på i længden.

Så når man er færdig med at bruge den, kan det være, man skal have den tømt for skrot det rette sted og have firmaet eller andre til at hjælpe med den, men containeren skal også afleveres igen.

Som sagt: tilvælger man ikke at få den hentet, så står man selv med ansvaret for at levere den container tilbage, og her skal man så lige koordinere, hvem der står med det ansvar.

For udlejeren vil jo nok gerne besigtige containeren personligt sammen med lejer, når den leveres tilbage, så man kan se, om der er nogle store skader på den, som skal dækkes af ens eventuelle depositum.

Godt nok bruger man netop ofte containeren til groft arbejde, men der er også grænser for, hvor smadret man kan tillade sig at aflevere containeren igen.