Kurser for ordblinde – find dem på din lokale daghøjskole

02 marts 2021 Astrid Pedersen

Det er ikke, og har aldrig været, nemt at være ordblind. Før i tiden blev man nærmest stemplet som dum eller ubegavet hvis man led af dette handicap. Og mange ordblinde har aldrig fået mulighed for at udnytte deres fulde potentiale fordi de på grund af deres ordblindhed har været udelukket fra at deltage i studier og uddannelse, eller selv har afholdt sig fra at bevæge sig ind på visse områder af frygt for fiasko. Derfor er det virkelig godt at der inden for de seneste tyve år er kommet mange flere tilbud til ordblinde på banen.

Ordblindeundervisning i Randers på byens bedste daghøjskole

Er du ordblind og har du brug for hjælp til at understøtte dine faglige kundskaber? Så kan du på Daghøjskolen i Randers få kvalificeret ordblindeundervisning so tager udgangspunkt i netop dit niveau og dine behov. Tilbuddet er gratis for dig som er ordblind og ønsker at udvikle metoder som kan sætte dig i stand til både at læse og stave.

På Daghøjskolen i Randers kan du gennem kvalificeret ordblindeundervisning lære hvorledes du klarer dig i hverdagen på jobbet eller på din uddannelse, for eksempel ved hjælp af hjælpemidler så som IT i forbindelse med læsning og skrivning.

Alt hvad du lærer gennem ordblindeundervisning hos Daghøjskolen i Randers kan du bruge i din hverdag til at gøre arbejde eller uddannelse lettere. Hos Daghøjskolen i Randers er der løbende optag på ordblindeundervisnings holdene. Du kan deltage i ordblindeundervisning ved Daghøjskolen i Randers uanset din alder.

Er du tosproget er det ingen hindring for deltagelse i ordblindeundervisning som varetages af dygtige og veluddannede lærere og instruktører. Og du kan sagtens tilmelde dig et undervisningshold for ordblinde uanset om du er studerende, ledig eller i arbejde.

Du kan altid kontakte Daghøjskolen i Randers for en samtale omkring dine behov for ordblindeundervisning. Klik ind på hjemmesiden for yderligere information og kontakt oplysninger på daghoejskolen.dk

Flere Nyheder