Loading...
tandlæge

Lad din faste tandlæge tjekke dine tænder

Vil du gerne bevare dine flotte stænder stærke og sunde resten af dit liv? Så handler det om at holde en god mundhygiejne. En sådan indebærer daglig tandbørstning og anvendelse af tandtråd. Du kan også tilføje diverse former for antibakteriel mundskyl hvis du har mistanke om en begyndende tandkøds betændelse. Og så skal du sørge for at besøge din tandlæge mindst én gang om året.

Hvorfor bruge tid og penge på tandlægebesøg?

Du tænker måske at den daglige tandbørstning og ”flossing” må være fuldt tilstrækkeligt for at holde sygdomme i tænder og i tandkød fra døren.

Samtidig kan det godt være svært at se ideen i at skulle tilbringe en ubehagelig halv eller hel time i tandlæge stolen med alskens instrumenter i gabet. Især når tænderne på ingen måde udviser tegn på sygdom eller forfald.

Men her skal du tænke på at der sagtens kan gemme sig ansatser til alvorlige tand lidelser og dårligdomme på de steder du ikke kan se med det blotte øje. Under tandkødets rand kan der sagtens være en tandbyld i anmarch uden at du har mistanke derom. Og mellem dine tænder kan der nemt opstår syreskader som kan medføre karies(også kendt under betegnelsen huller i tænderne).

Når først tandpinen melder sig på banen, eller tandkødet begynder at trække sig tilbage eller bløde i forbindelse med tandbørstning er det for sent at forebygge. Så er skaden sket – og så kan du muligvis se frem til meget dyrere og mere smertefulde behandlinger.

Find den bedste tandlæge i dit lokalområde

Derfor handler det bare om at passe sit årlige tand tjek således at tandlægen kan nå at fange disse dårligdomme i opløbet. Er du bosiddende i Vejen, Kolding eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Tandlæge Tove Klose som din faste tandlæge – og her kan du også få en tandblegning i Vejen. Book tid via hjemmesiden tandlaegetoveklose.dk.