Lad din gulvmand i Køge forestå din gulvafslibning

05 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du træt af at se på dit plettede, matte og ridsede trægulv? Så har du sikker allerede overvejet om det skal skiftes ud. Men her bør du klappe hesten – for det kan med sikkerhed godt lade sig gøre at få gulvet til at stråle på ny. Det kræver blot en grundig gulvafslibning.

Hvordan udføres en gulvafslibning?

En gulvafslibning udføres ved hjælp af sandpapir, monteret på en særlig maskine til afslibning af gulve. På maskinen sidder en slibe rondel som roterer i det vandrette plan.

Når maskinen langsomt og med en stabil hånd føres hen over gulvet vil den øverste millimeter af træværket på nænsom vis slibes bort. Dette er som regel fuldt tilstrækkeligt til at afdække et helt nyt lag af træværket, flere toner lysere og fri for misfarvninger, ridser og skrammer.

image

Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en grundig gulvafslibning kan gøre. Og efter den tilhørende overfladebehandling med lak, lud, sæbe, olie, voks eller maling vil du tro at du har fået et helt nyt trægulv.

Hvem kan udføre en gulvafslibning?

Selv om der i princippet ikke er noget til hinder for at du lejer en maskine til afslibning af gulve hos dit lokale byggemarked og selv kaster dig ud i projekt gulvafslibning kan det dog anbefales at du overlader denne opgave til de professionelle.

En gulvafslibning kræver et sikkert, rutineret håndelag, en vis portion tålmodighed og masser af erfaring – i hvert fald hvis arbejdet skal gøres ordentligt. Derfor er det en god idé at hyre en dygtig faguddannet gulvmand som kan løse opgaven til UG med kryds og slange.

Hvem kan udføre en professionel gulvafslibning i Køge?

Hvis du er bosat syd for hovedstaden, nærmere betegnet Køge eller omegn, kan Harpixgulv med sikkerhed hjælpe dig med at få dine gulve til at skinne igen. Læs mere på Harpixgulv.dk.

Flere Nyheder