Loading...
elektriker

Lad din lokale elektriker forestå el-arbejdet

Skal der bygges om eller til derhjemme, eller har du et større byggeprojekt i pipeline? Så får du brug for en dygtig autoriseret el installatør eller elektriker som kan forestå de elektriske installationer. Uanset om de eksisterende installationer skal rettes til, eller om der skal anlægges helt nye af slagsen, er det vigtigt at du får autoriserede fagfolk på opgaven. Dette er påbudt ved lov. Og denne regel er vedtaget for din egen – og for andre menneskers – skyld.

Hvem er Norup El-teknik?

Norup El-teknik er din lokale el installatør i den centrale del af Jylland. Du kan få glæde af Norup El-teknik i forbindelse med el arbejde i byerne Horsens, Århus, Vejle, Kolding, Bilund, Odder, Skanderborg, Silkeborg og nærmeste omegn. Uanset om du som privat person søger hjælp til el installationerne i din bolig, eller om du som erhvervs virksomhed eller offentlig institution har brug for servicering af systemerne i større bygninger kan Norup El-teknik hjælpe.

Norup El-teknik har mere end fjorten års erfaring inden for el teknik og installations arbejde og kan altid tilbyde en dygtig autoriseret el installatør, tekniker eller elektriker til service opgaver i forbindelse med tilbygning, ombygning, nybyggeri eller renovering. Norup El-teknik forestår gerne arbejde relateret til reparation eller modernisering af eksisterende el installationer, lige som de dygtige elektrikere hos Norup El-teknik altid står klar til at give en hånd med projektering og implementering af nye installationer.

Når du vælger Norup El-teknik som din elektriker i Horsens kan du regne med en kundevendt og servil service på et professionelt og fagligt højt grundlag. Der ud over kan du altid tilkalde Norup El-teknik i nødstilfælde. Norup El-teknik har døgnvagt og rykker gerne ud i akutte situationer uden for normal åbnings tid.

Du kan læse mere, og kontakte Norup El-teknik for en uforpligtende samtale, på hjemmesiden norup-el.dk