Loading...
gulvafslibning

Lad en dygtig gulvmand give dit slidte trægulv en gulvafslibning

Et trægulv i en privat bolig vil altid udgøre et uvurderligt aktiv for denne. I hvert fald hvis gulvet er intakt, og træværket gennemgående sundt. I så tilfælde vil du finde at din lejlighed eller dit hus vil være mere eftertragtet blandt potentielle købere i en salgs situation.

Træværk er og bliver nemlig det optimale materiale når det handler om gulv belægning, og vil derfor aldrig miste sin popularitet. Derfor vil boliger med massive trægulve samtidig være mere værd end de hvis gulve er belagt med eksempelvis linoleum, vinyl, epoxy, beton, cement eller sågar klik parket i syntetisk laminat som ellers ligner træværk til forveksling.

Ingen af disse gulvtyper har nemlig samme ”look and feel” som ægte træværk. Du vil ikke have samme fornemmelse under dine fødder når du betræder et gulv belagt med et af oven for nævnte materialer, som når du betræder et trægulv. Og så giver træværk bare den bedste akutstik og atmosfære til stuer og værelser.

Hvad stiller jeg op med mit slidte og nussede trægulv?

Du bør således værne om dit trægulv hvis du er i besiddelse af et sådant. Også selv om det på overfladen virker aldeles uattraktivt. Et slidt trægulv kan nemlig sagtens blive rigtig pænt igen forudsat at det ikke lider af graverende skader, misfarvninger eller ujævnheder.

De skønhedspletter du kan iagttage i træværkets overflade – for eksempel pletter fra spildte væsker, slidspor fra nedtrådt støv og gullige plamager fra solfalming – kan nemt og hurtigt fjernes ved en professionel gulvafslibning. En dygtig gulvmand vil på ganske få timer kunne få dit trægulv til at stråle på ny – flere toner lysere end før, og med en smuk og ensartet overflade, som var gulvet helt nylagt.

Du kan finde din lokale gulvmand hos DBF Gulvservice – læs mere på hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk