Lær dansk og styrk din position på det danske arbejdsmarked

14 marts 2019 Emilie Jacobsen
Lær dansk og styrk din position på det danske arbejdsmarked

Hvis du er udlænding og arbejder i Danmark, er der et godt råd, du kan få, på tværs af alle brancher: Lær dansk. Selvom du ikke bruger sproget på dit arbejde, er det med til at gøre, at du står langt stærkere på arbejdsmarkedet. Når du kan tale dansk, kan du kommunikere langt bedre med dine kolleger, og hvis du en dag vil søge væk fra virksomheden, har du langt bedre muligheder for at få et andet job. Det er derfor en god ide, at du bruger tid på det, selvom det kan være meget oveni et fuldtidsjob. 

Der findes en række forskellige steder, hvor du har mulighed for at lære dansk. Et af de steder, som du helt sikkert bør overveje, er fegu-hellerup.dk. Det er en professionel sprogskole, hvor de har stor erfaring med at hjælpe professionelle fra udlandet med at blive gode til det danske sprog. 

En stor fordel ved at gå i sprogskole hos dem er, at du selv bestemmer, om du vil undervises alene eller sammen med andre. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og det kan være meget forskelligt, hvad du foretrækker. Hvis du bliver undervist alene, har du lærerens fulde opmærksomhed og kan derfor nå virkelig langt med dit sprog på kort tid. Samtidig har du mulighed for at starte undervisningen med det samme, når der ikke skal være andre elever. 

Omvendt skal du selvfølgelig vente på, at der er andre elever, hvis du vil på et hold med andre. Det kan give noget ventetid i forhold til at komme i gang med undervisningen. Omvendt giver et hold med flere dig andre at sparre med i forhold til det danske sprog. Derudover er det billigere at bliver undervist på hold med flere. 

Hvilken løsning, der er den rigtige for dig, er derfor helt op til dig, men du har mulighed for begge dele hos fegu-hellerup.dk. 

Flere Nyheder