Loading...
kaffeknallert

Lej en kaffeknallert – til hverdag eller fest

Skal medarbejderne overraskes med lidt ekstra lækkert på en helt almindelig grå og kedelig hverdag? Så kan du leje en kaffeknallert som kan forsyne dem med friskbrygget espresso, caffe latte, americano eller måske endda varm kakao eller te fra morgenstunden.

Der ligger en vis motivation i at vide at chefen tænker på éns velbefindende, ikke kun på de særlige mærkedage, men også til hverdag. Og så føler man sig samtidig som medarbejder ekstra værdsat.

Hvorfor leje en kaffeknallert?

Måske tænker du at det da er nemmere og billigere at bestille en omgang take away kaffe fra den lokale café og få dem leveret til virksomhedens reception. Men her skal du for det første tænke på at kaffen hurtigt vil blive kold, og at det for det andet er en temmelig ufleksibel løsning. Du kender jo næppe hver enkelt medarbejders smag og præferencer på forhånd. Og der ud over vil det sjældent kunne betale sig at vælge denne model.

Hvis du i stedet bestiller en lille, fiks kaffeknallert som kan placeres foran hoved indgangen eller måske endda i foyeren i et bestemt tidsrum kan medarbejderne selv vælge hvilken type kaffe de ønsker. Kaffen vil blive brygget og serveret på stedet af smilende og servile baristaer som kender alt til bryggekunstens finesser. Og dine medarbejdere kan glæde sig over at kunne starte dagen med dampende friskbrygget kaffe.

Hvilken kaffeknallert løsning skal jeg vælge?

Ønsker du at booke en kaffeknallert til din virksomhed kan du med fordel vælge Kaffeexpressen. Kaffeexpressen er leverandør af såvel kaffe løsninger til virksomheder som af de små fleksible kaffeknallerter.

Med Kaffeexpressen er du garanteret kaffe og andre produkter i højeste kvalitet. Du kan være sikker på at kaffen er baseret på økologiske og bæredygtige råvarer når du vælger Kaffeexpressen som din leverandør af kaffeknallert. Du kan læse mere på https://kaffeexpressen.dk/