Mad ud af huset – nemt og billigt

26 april 2019 Astrid Pedersen
Mad ud af huset - nemt og billigt

Få ting her i livet er så hyggeligt og personligt som et måltid hjemmelavet mad. Når familien til daglig samles om en dampende arm middagsret, eller når madkassen åbenbarer håndmadder smurt med kærlighed og omhu, kan det være lige så fuglene synger.

Men i visse tilfælde må man overgive sig og indrømme sine begrænsninger. For mig skete det det forår og den sommer, min datter skulle konfirmeres, min søn blev student, min mand og jeg fejrede sølvbryllup – og min mand faktisk samtidig fyldte halvtreds, og utroligt gerne ville fejre dette også.

Mad ud af huset gør tingene lettere

Jeg var nær ved at dåne ved tanken om alt det mad, der skulle laves inden for ufattelig kort tid. Det var ikke engang tanken om at tilberede maden, som tog livet af mig – det var også alle overvejelser omkring indkøb og logistik. Hvordan skulle jeg for eksempel kunne opbevare mad til 120 gæster? Der ville blive et stort spektakel, hvis jeg bare serverede en ordentlig skudefuld Chili Con Carne ved samtlige lejligheder. Man forventer vel som minimum en buffet.

Derfor besluttede jeg mig for at benytte en af de mange muligheder for mad ud af huset. Jeg fandt hjemmesiden for det professionelle catering firma Ebuffet – og så gik det ellers stærkt. Det var super nemt at afgive bestilling, så længe jeg bare vidste, hvor mange kuverter der skulle bespises ved hvert enkelt arrangement. Udvalget var temmelig stort – og priserne så lave, at jeg ikke tror, jeg ville have kunnet gøre det billigere selv!

Super lækker mad fra Ebuffet

Ved den første fest var jeg meget spændt på madens kvalitet. Og her må jeg sige jeg blev positivt overrasket. Standarden på mad ud af huset fra Ebuffet er utroligt høj, hvorfor jeg på det varmeste kan anbefale ebuffet.dk til alle som ønskerr at fejre livets store begivenheder med manér.

Flere Nyheder