Mal og sælg din bolig til en højere pris

06 maj 2022 lotte_hindsberg

advertorial

Går du med planer om at sælge dit hus og er der flere ting du kan gøre, for at gøre det nemmere at sælge og måske endda få en bedre pris for dit hus. Det første du skal gøre er at få ryddet op og smidt ud. Det gælder både inde som ude. 

At ankomme til et hus hvor der er pænt og ordentligt i haven, der står måske nogle krukker med friske blomster og er terrasen blevet renset for ukrudt, mos og alger giver alt andet lignende et bedre førstehåndsindtryk. Det samme gør sig gældende indendørs.

Ryd op og mal. Det kan f.eks. være af en maler i Charlottenlund. Jo færre ting der er i dit hus og er det ikke fuld af ting i alle hjørner og samtidig nymalet, vil evt. købere nemmere kunne se deres egne møbler i hjemmet. 

maler charlottenlund

Få flere tilbud 

Har du besluttet at få malet af en professionel maler, bør du starte med at indhente flere tilbud. Gerne fra tre eller flere malere. Ved at få flere tilbud får du et godt overblik over prisniveauet. Det er også en god ide at huske at spørge om hvilken maling de bruger. 

Da du skal sælge, er kvaliteten ikke så vigtig, men som udgangspunkt passer pris og kvalitet sammen. At bruge penge på en bedre maling giver ellers god mening. For som regel er det lønningerne der koster, når der skal males. 

Ved siden af at få flere tilbud er det en god ide at undersøge, hvad andre kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse eller har de haft en dårlig oplevelse. Det kan du blandt andet undersøge, ved at læse hvad tidligere kunder har skrevet på Trustpilot. Du skal kigge efter ting som går igen. Hvis flere kunder har oplevet det samme, er der stor sandsynlighed for at du vil opleve det samme.

Flere Nyheder