Loading...
skoventreprenør

Mangler du skovservice i Jylland?

Flotte skove, kan vi være stolte af

I Danmark har vi en vældig smuk natur. Os danskere er måske ikke altid enige og rejser derfor ofte til udlandet, når vi vil opleve de smukke bjerge og høje palmer. Ja sydens varme kan hundrede procent noget, men har du nogensinde oplevet en varm sommerdag i Danmark? Hvor solen står højt og græsset er grønt? Så spiller det hele altså.

Det samme gælder også vores lange og lyse sommeraftner. Dem kan vi om nogen også være utroligt stolte af. Ja, vi har ikke krystalblåt hav eller grønne palmer med kokosnøder. Bevares. Men vi har også noget andet, som også lyser de lidt mørkere måneder op her i Danmark. Vores frodige bøgeskov.

Skoven er et dansk varemærke 

Af samme årsager findes der skove mange steder i Danmark. Desværre færre end for mange år siden, men sådan er det vel med alt natur. Vi værdsætter den, men laver mindre af den. Derfor bør vi også tage os tid til at vedligeholde det skov, der nu engang er, og det findes der heldigvis også mennesker til. 

Det kan være Hr. og Fru Danmark henne i Jylland, eller det kan også blot være en dyr rigmand i Nordsjælland. Fælles for begge parter er, at de har brug for hjælp til at gøre det – medmindre de altså er født med otte arme som en blæksprutte. Så kan det måske, men kun MÅSKE lade sig gøre.

Når det kommer til skoventreprise er der nemlig en masse at se til. Det kan være fældning af træer, knusning af materialer til biogas eller noget helt tredje. Hvis du står og mangler skovservice i Jylland eller i København for den sags skyld, kan det altså være værd at undersøge. De klarer det meste, og det hjælper os danskere med at bevare vores smukke skove.