Massage kan løsne op for mere end bare spændinger

27 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Massage kan løsne op for mere end bare spændinger

Nogle gange tager man oftest til massør for at få masseret nogle områder, hvor der er bestemte spændinger, og hvis der er tale om nogle grelle eller vedvarende spændinger, så tager man videre til en fysioterapeut eller kiropraktor.

Men faktisk er der også mange flere gode grunde til at besøge en massør, uden at der behøver være tale om at få masseret et eller flere specifikke områder for at få løsnet op i nogle spændinger i kroppen, der ellers kan sætte sig kronisk.

Og, nej, vi tænker ikke på den slags massage, man finder omtalt i de bagerste sider i avisen, der ofte henviser til noget helt andet eller en “lykkelig slutning”, så at sige.

Den slags må du læse om andre steder.

Vi taler faktisk om noget helt andet, for har du hørt om det moderne begreb, der kaldes “hudsult”?

I vores hektiske og travle hverdag, så glemmer vi at få tid til noget så simpelt som at kærtegne hinanden i vores parforfold med henblik på andet end bare at lede op til sex – selvom det da heller ikke er at klandre noget for.

Desuden vælger en del mennesker med vilje at være single, hvorfor de måske i det daglige går glip af kropskontakt og intimitet på regelmæssig vis.

For forskningen har faktisk påvist, at kroppen har gavn af kontakt med andre kroppe i form af nærhed, ømhed og intimitet.

Den slags skal man derfor huske at give hinanden, hvis man kender nogle, man kan opleve det sammen med, men alternativt så kan man også tage til massør og få massage, så man for opvejet den manglende kropskontakt i hverdagen.

Se på det som terapi for både krop og sjæl og lav derfor gerne en aftale med dig selv om regelmæssigt at tage til massør for at få massage.

Flere Nyheder