Nemme flytte- og pakketips, der gør din flytning enkel

06 januar 2019 Lykke Holzmann Søby
Nemme flytte- og pakketips, der gør din flytning enkel

Tillykke med dit nye hjem! Nu skal du bare finde ud af, hvordan du skal pakke og flytte alt uden at det bliver alt for dyrt, hvordan du bedst passer på din skrøbelige lampe og din stakkels ryg. Hvis du hyre et godt flyttefirma kan de sørge for at det hele går som det skal, men du kan også gøre meget for at hjælpe både dem og dig selv.

Skil dig af med alt

Okay, måske ikke alt, men jo flere ubrugte og unødvendige ting du fjerner fra dit hjem, jo ​​færre ting skal du pakke, have med til dit nye sted og organisere.

Vis intet hensyn med dine ting. Den frakke du tror er sød, men har ikke brugt i flere år. Donér den til Røde Kors. Den allerførste kaffemaskine du købte, smager din morgenkaffe godt med små stykker rust i? Nej! Godt, så smid den ud.

Hvis du smider en masse skrammel ud, vil det gavne processen og letheden af ​​hele din pakningsproces. Det kan ethvert flyttefirma med respekt for sig selv, fortælle dig.

Sorter ting efter kategori.

Organiser dine ejendele efter kategori, ikke efter plads (bemærk at kategoridelen kun gælder for organisationsprocessen, ikke udpakningen – det er en helt separat ting). I stedet for at bruge en dag på at tømme hele dit soveværelse og tilbringe en eftermiddag med at sortere gennem hver eneste beklædningsgenstand, bør du i stedet lægge at hvad du har i skabene, snavset tøj og vaskerum sammen indtil du har alle dine tøj på ét sted. Derefter kan du sortere. Gør det samme med bøger, sko, vigtige papirer og lignende.

Få Røde Kors til at hente møbler du ikke skal bruge

Spar dig selv en tur til din lokale Røde Kors og planlæg at de kommer forbi og henter dine gamle møbler. Hvis du gerne vil donere til en anden velgørenhed, så skal du donere dit gamle tøj, bøger, møbler, legetøj og meget mere på i selve genbrugsbutikken. Du sparer dig selv og dit flyttefirma en masse tid på denne måde.

Flere Nyheder