Loading...
boligadvokat

Overlad dit huskøb til en boligadvokat

Et huskøb er for mange, den største økonomiske investering de gør i løbet af deres liv og det kan få store konsekvenser hvis der går noget galt. Det kan være at der ikke bliver taget de nødvendige forbehold eller man har betalt for meget for huset i forhold til hvad det er værd og hvis man senere skal sælge huset, bliver det med et tab.

Det kan også være at kommunen har planer for området som vil påvirke mulighederne for at sælge igen. Det er f.eks. de færreste der har lyst til at have en motorvej i baghaven. Selvom de er praktiske at have tæt på. Derfor anbefales det at have en boligadvokat med ind over et huskøb. Gerne under hele købets faser. Det kunne f.eks. være https://www.xn--boligadvokatkbenhavn-ncc.dk/.

Brug penge for at spare penge

Det kan godt virke overvælgende at skulle låne så mange penge, som et hus nu engang koster og derfor tøver mange med at bruge endnu flere penge på en boligadvokat. Men det er den forkerte tankegang. En boligadvokat kan spare dig for mange penge og tid i forbindelse med et boligkøb. Han er en dreven forhandler, så tag ham med i banken.

Det er vigtigt at huske på at jeres bankrådgiver, er ansat til at sikre at banken får den bedst mulige handel og kan jeres boligrådgiver ændre på det til jeres fordel, kan det betyde mange penge på en 30 årig periode. Måske endda flere hundrede tusinde kr. 

Det samme gør sig gældende når der skal forhandles med sælger. Kan han få et ekstra prisnedslag på jeres hus, vil han reelt have tjent sin egen løn hjem. Han kan også undersøge om der er lokal planer fra kommunens side, som påvirker jeres lyst til at købe huset. Det kan både være positive som negative planer.