Loading...
vvs

Overlad rørarbejdet til en autoriseret VVS installatør

Når du planlægger en renovering, og denne omfatter de faste VVS systemer i din bolig, er det vigtigt, at du får fat på de rette autoriserede fagpersoner. Det er nemlig strengt forbudt for dig som menigmand selv at rode med installationerne. Du kan komme til at forårsage slemme vandskader på bygningen, som er dyre at udbedre, og som forsikringen ikke vil dække. Og er du rigtig uheldig, vil dit gør det selv-arbejde kunne få langt sværere konsekvenser.

Et forkert samlet rør system kan føre til tilbageløb i rørene, hvilket kan afstedkomme sammenblanding af spildevand og drikkevand – med mulig forgiftning til følge. Du kan også komme for skade at forårsage gas eksplosioner eller kulilte forgiftning hvis du selv fifler med gas ledningerne. Og derfor er det vigtigt at du får fat på en autoriseret VVS installatør.

Hvor finder jeg en dygtig og pålidelig VVS mand på Amager?

Hvis du er i gang med at planlægge renovering af dit køkken eller af dit badeværelse, og skal VVS installationerne i den forbindelse moderniseres, bør du allerede tidligt i processen kontakte en lokal VVS’er. Så er du nemlig sikker på at planlægning af VVS installationerne er helt på plads i forhold til eventuel ombygning og resten af dit renoverings projekt. Med en kompetent og erfaren VVS mand på opgaven er du sikker på at denne bliver løst til et rent tolvtal – og at dine VVS installationer kan holde i mange år.

På Amager finder du Claus A. Axmark VVS som igennem mange år har hjulpet beboere på Amager med at få styr på rørene. Uanset om du skal have lappet et sprunget vandrør eller planlagt og implementeret VVS installationer i forbindelse med dit bygge projekt er Claus A. Axmark VVS klar til at rykke ud.

Læs mere, og kontakt Claus A. Axmark VVS via hjemmesiden caavvs.dk.