Loading...
rengøring

Professionel rengøring til erhverv og private i Trekantsområdet

Professionel rengøring til erhverv og private i Trekantsområdet

Står du og mangler professionel og kvalificeret hjælp til den daglige rengøring af dine kontor faciliteter eller af din beboelses ejendom i Vejle? Så kan du med fordel tage kontakt til Aamand Rengøring & Viceværtservice.

Hvem er Aamand Rengøring & Viceværtservice?

Aamand Rengøring & Viceværtservice er dit lokale rengørings firma i Vejle, som tilbyder assistance til udførelse afalle opgaver relateret til for rengøring og vicevært service til såvel private som til erhvervs kunder. Aamand Rengøring & Viceværtservice dækker et relativt udbredt geografisk område, men har sit hoved fokus i Trekantsområdet.

Her udfører Aamand Rengøring & Viceværtservice alskens former for rengørings arbejde og løser opgaver, som relaterer sig til ejendoms service og viceværts arbejde for bolig foreninger af alle størrelser. Det kan for eksempel være pudsning af vinduer, vask af trapper, eller rengøring af lejligheder ved fraflytning eller forud for indflytning.

Aamand Rengøring & Viceværtservice hjælper også gerne med generelle vicevært opgaver som for eksempel vedligeholdelse og rengøring af gård og fælles arealer i ejendommen samt beboer kontakt. Du kan altid kontakte Aamand Rengøring & Viceværtservice for en uforpligtende snak om dine behov for rengøring eller ejendoms service.

Kontor rengøring ved Aamand Rengøring & Viceværtservice

Aamand Rengøring & Viceværtservices tjenester og ydelser begrænser sig ikke til udelukkende at omfatte ejendoms service og rengøring af boliger. Er du indehaver af kontor faciliteter, en klinik, en læge praksis eller anden form for erhvervs ejendom, kan Aamand Rengøring & Viceværtservice også hjælpe dig med professionel rengøring.

Når du vælger at lade Aamand Rengøring & Viceværtservice forestå erhvervs rengøring i din virksomhed, kan du være sikker på et smukt resultat, som overholder alle gældende standarder for hygiejne. De dygtige rengørings assistenter tilknyttet Aamand Rengøring & Viceværtservice er særligt oplært i eksempelvis rengøring af klinikker, så de ved hvorledes denne opgave gribes an.

Du kan læse mere om Aamand Rengøring & Viceværtservice, og kontakte virksomheden, på https://www.aamand-rengoering.dk/