Loading...
Røntgen Aarhus

Professionel røntgen i Aarhus

Hvis du er kommet til skade, for eksempel i forbindelse med sport eller på dit arbejde, er det ikke altid at lægen kan diagnosticere skadens art og omfang ved blot at se og palpere. Det kan godt være vanskeligt for lægen at finde ud af om der er tale om et brud på knoglen, en grim forstuvning, eller en alvorlig skade på et ledbånd eller et andet ligament.

Hvis lægen kan konstatere at området er hævet, ømt og eventuelt misfarvet, og at ingen af delene har fortaget sig efter at skaden er indtruffet, vil han eller hun sandsynligvis sende dig videre til en røntgen klinik. Her vil du kunne få udført en røntgen eller ultralyds undersøgelse som kan vise om der er tale om en skade som kræver handling – det kan være i form af fiksering af et led, eller måske en operation.

Hvor kan jeg blive undersøgt med røntgen i Aarhus?

Er du bosiddende i Region Midt kan du frit vælge og vrage mellem samtlige røntgen klinikker i området. Ønsker du at benytte en klinik med en central beliggenhed i Aarhus kan du med fordel vælge RøntgenKlinikken i Aarhus.

RøntgenKlinikken i Aarhus ligger i Speciallægernes Hus i Morten Børupsgade i Aarhus Midtby, og er nemt at komme til på gåben eller med offentlig transport.

Der ud over har RøntgenKlinikken i Aarhus fordelen af meget korte ventetider. Du vil sandsynligvis kunne komme til samme dag som din henvisning fra egen læge er udstedt, hvis det drejer sig om en standard røntgen eller ultralyds undersøgelse. Og så er RøntgenKlinikken i Aarhus blandt de mere velrenommerede røntgen klinikker i Aarhus. Dette skyldes ikke mindst det særdeles kompetente personale og det store udvalg af state of the art røntgen udstyr til såvel diagnosticering som behandling.

Du kan læse mere om RøntgenKlinikken i Aarhus på roentgen-klinikken.dk.