Puds selv dine egne vinduer

03 marts 2022 Steffen Petersen

advertorial

Hvis du ønsker at få pudset dine vinduer kan du gøre dette meget let selv derhjemme. Der er rig mulighed for at vaske dine vinduer, det kræver bare at du har det rigtige grej til at starte med.

Med det rigtig udstyr og denne guide til at gøre det selv, så er du godt sat til at kunne pudse dine vinduer og få et godt resultat ud af det. Læs med i teksten her, for at finde ud af mere.

vinduespudsning

Det rigtige udstyr

Som tidligere nævnt så kræver det at du har det rigtige udstyr til at begynde pudsningen. Du skal bruge en god skraber, en indvasker og viskestykker. En indvasker lover det bedste resultat, men du kan også benytte dig af en blød børste eller en svamp.

Lav din egen blanding

Du kan lave din egen blanding til vinduespudsning, det er ofte billigere end at tage ud og investere i en opblanding hos en forhandler. Man skal ikke være så præcis med den mængde sæbe man benytter men man kan følge disse trin.

– 5 liter kold vand

– 1 Spiseske fuld opvaskemiddel

– en halv hætte salmiakspiritus

Du bør ikke benytte slibende rengøringsmidler, pulverbaserede rengøringsmidler eller skurepulver da det kan ridse dine vinduer.

Den perfekte vinduesvask

Hvis man benytter almindeligt vand fra vandhanen så er det ikke sikkert at du får et godt resultat, da vand fra vandhanen indeholder meget kalk og andre ting som kan sætte striber og pletter på vinduet efter vask. Du kan dog benytte vand fra en regnvandstønde eller bruge vand fra en kondenstørretumbler.

Hvis man er nødsaget til at bruge vandhanevand kan man blande det op med en deciliter husholdningseddike. 

Find en vinduespudser

Hvis du er i tvivl herfra, så kan du kontakte din lokale vinduespudser. Hvis du ikke ved hvem han er så kan du bruge internettet til for eksempel at søge: “vinduespudsning i Roskilde“.

Flere Nyheder