Loading...
murer

Sådan kan du bruge en murer

Der er mange tidspunkter, hvor det kan være aktuelt at tage en snak med en murer, det kan være hvis man vil have lavet om på sin bolig, eller hvis man har en mur der skal mures op rundt om ens grund. Men hvilke opgaver hjælper en murer typisk med? Lær mere i dette indlæg.

Nyt hus

Hvis du skal have bygget nyt hus, så kan det være aktuelt at snakke med en murer om opgaven. I dag er der mange muligheder, når det kommer til opbygningen af et nyt hus, men går man den gammeldags vej, så vil en murer være nødvendig. En murer kan stå for at opbygge alle husets ydervægge, så huset får sit fundament, og så der er defineret hvor de bærende vægge skal være.

En flot port

Har du en større grund, så kan det være en idé at kigge ind i, at få lavet en port ved indgangen til grunden. Med en port kan du byde dine gæster velkomne med en flot indgang, og samtidig også lukke af, hvis du ikke ønsker uvedkommende på din matrikel. En port skal oftest kombineres med en fagmand, som kan sætte porten op når mureren har lavet stolperne til den. Derfor skal du ikke kun have fat i en murer, når det drejer sig om en port.

Opmuring af et vindue

Har du et sted, hvor du har et vindue, men hvor du ikke længere ønsker at have vinduet, så kan du tage fat i en murer. De kan hjælpe med at afmontere vinduet, og gøre klar til, at man kan mure op efterfølgende. På den måde kan man lave om i sit hus, helt uden at rykke en væg eller flere ned. En murer gør det nemt at få lavet om på ydersiden af ens hus, uden man behøver at bruge dyre domme på det.