Sådan kan du skabe et nyt look i din stue

11 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Der findes mange løsninger, som du kan tage i brug, hvis du gerne vil give din stue et løft. Ens hjem kan godt blive triviel at se på, så derfor kan du bruge vores råd til, hvordan du kan skabe et nyt look i din stue. Læs med her, hvor vi vil komme omkring idéer til, hvordan du kan give stuen et nyt og spændende look. 

1. Mal dine vægge

Du kan først starte med at male dine vægge i en ny farve. Du kan starte med en side af væggen, fremfor hele stuen. Det kan hurtigt komme til at se temmelig klemt ud. Farven behøver ikke at være super hidsig. Hvis du gerne vil have lidt mere hygge stemning i dit hjem, så kan du prøve og finde brunlige nuancer. Det skaber nemlig en god hjemlig fornemmelse i et rum. Du kan også male dit loft i en farve, så der kommer lidt anderledes spil i din stue. Det kan være i en beige farve eller lyseblå farve. 

2. Få slebet dine gulve

Dine gulve kan også stå og blive kedelige at se på. Derfor kan du overveje at så dem slebet. Det kan give et fedt look til stuen, så det hele ser lidt mere nyt og interessant ud. Husk at få efterbehandlet dine gulve, så gulvet får maksimal beskyttelse mod slid og mærker i gulvet. Hvis du har børn, så bliver der sikkert kørt rundt med børnevogne eller andet legetøj på gulvet. Så derfor kan dine gulve sikkert trænge til lidt ekstra kærlighed. Du kan finde firmaer, der udfører professionel gulvafslibning med kvalitet for øje, så det er bare med at ringe i dag. 

3. Farverige plakater

Hvis du foretrækker at beholde dine hvide vægge, så kan du give stuen lidt mere farve med flotte plakater. Der findes mange plakater i dag, der alle har spændende motiver. Det kan også være plakater med aftryk af gamle malerier, som du kan pifte stuen op med. Du kan finde forhandlere af plakater online, hvor du kan filtrere din søgning til netop det, du kan lide. 

Flere Nyheder