Sådan sparer du penge på håndværkere når du skal renovere

01 november 2021 Steffen Hansen

advertorial

Vil du gerne forskønne dit hus, ved at udskifte eller renovere forskellige elementer i huset? Det kan være en rigtig dyr omgang, hvis man skal hyre håndværkere til at stå for alle opgaverne. Heldigvis er der flere forskelligt ting, man sagtens selv kan gøre eller udskifte, så man ikke behøver at betale håndværkere for at gøre det for dig. I denne artikel giver vi dig er par forskellige råd til, hvad du selv kan udskifte eller renovere.

Mal dine vægge selv

En ting de fleste selv kan stå for og dermed spare penge på en håndværker, er at male væggene i de forskellige rum. Det kræver blot nogle liter maling og nogle pensler, ruller, afdækningsplastic og tape. Husk, hvis du maler dine vægge hvide, så kan det være nødvendigt at give væggene flere lag, alt efter om væggene allerede var hvide, eller om de har haft en anden farve. Hvis de har haft en anden farve før, kan du med fordel grunde væggene med en grå maling, inden du maler dem hvide. Så skinner den gamle farve ikke igennem det hvide lag.

Udskift dine vinduer selv

Det er forholdsvis let at udskifte sine vinduer, det kræver bare at man sætter sig lidt ind hvordan man gør. Dette kan man nemt gøre ved at finde YouTube videoer om emnet. Husk at male dine gamle vinduer, så du er sikker på at dine nye vinduer har de rette mål og passer ind i rammen. Det er også en god idé at læse op på hvordan man isolerer sine vinduer. Hvis de ikke er isoleret korrekt, kommer kulden ind i huset samtidig med at varmen ryger ud. Dette kan ikke blot give dig og dine nærmeste en ordentligt forkølelse, men også en ordentlig varmeregning. Så lad være med at undervurdere betydningen af at isolere vinduerne korrekt.

Flere Nyheder