Sælg boligen videre og spar penge med et transportskøde

21 januar 2022 Peter Mortensen

advertorial

Når man handler bolig, er der mange ting i spil. Et er om man ser noget i den bolig man overvejer at købe. Det handler om beliggenhed og udstyr, om stand og boligareal samt andre fysiske ting, som skal være på plads, og passe ind i køberens smag og behov. Men der er også alt det juridiske og økonomiske. Her er det svært at navigere for menigmand. En god boligadvokat har blik for spidsfindighederne og vil ofte være en stor og uvurderlig hjælp.

Et transportskøde er for den, der har købt et hus på tvangsauktion, og ønsker at sælge det videre. Et auktionsskøde er nok det mest almindelige ved den slags handler, men skal du sælge videre, bør du have lavet et transportskøde. Ved at bruge et transportskøde i stedet for et auktionsskøde kan du nemlig slippe for at betale tinglysningsafgift to gange. Der er med andre ord penge at spare ved at vælge det rigtige skøde. Det er noget man skal være opmærksom på.

boligadvokat

Få en boligadvokat til at hjælpe

På nemadvokat.dk finder du den hjælp du skal bruge, hvis du skal have udarbejdet et transportskøde. Her sidder erfarne og specialiserede boligadvokater parat til at bistå dig, når du skal sikkert igennem en bolighandel. En god boligadvokat har indgående kendskab til lovgivningen i forbindelse med køb og salg af boliger. Også de juridiske spidsfindigheder, der kan trække økonomien i den rigtige retning. En boligadvokat giver tryghed i handlen.

Og der er meget lovgivning og jura på området. Det er også derfor at nogle advokater specialiserer sig og dedikerer sig til udelukkende at beskæftige sig med denne del af branchen. Og der er bud efter gode boligadvokater i Danmark, for det giver tryghed og sikkerhed i handlen, hvis man er bistået af en fagperson med stort kendskab til området. Ofte er der både penge og bekymringer at spare ved at benytte sig af boligadvokatens ekspertise.

Videresalg af huse

Når man køber et hus og sælger det videre, så er det jo oftest med det formål at tjene på handlen. Her er det vigtigt at være oplyst om sådan noget som problematikken omkring skødet og dets form og navn. Som almindeligt dødeligt menneske kan man ikke kende til disse spidsfindigheder. Det er her boligadvokaten kommer ind som en afgørende faktor. Sparet er tjent, så dette lille tip har altså en direkte mærkbar virkning på fortjenesten.

Med hjælp fra nemadvokat.dk kan du få udarbejdet et transportskøde, så du slipper for dobbelt tinglysningsafgift. Trustpilot har fået meget fine anmeldelser af nemadvokat.dk. Her får advokaterne ros, for de har gjort en forskel i det samlede billede. Den slags anmeldelser en den bedste reklame man kan få. Også når man er boligadvokat.

Flere Nyheder