Skån miljøet og skær ned på varmeregningen med en varmepumpe

21 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Står dit olie-, pille- eller gasfyr for en udskiftning? Så bør du overveje at droppe ideen om et nyt fyr som anvender fossilt brændsel, og i stedet lade en luft til vand varmepumpe installere.

Hvad er fordelene ved at vælge en varmepumpe i stedet for et fyr?

Der er faktisk op til flere fordele forbundet med at skrotte fyret til ære for en af de smarte og energi effektive varmepumper anno 2021. i det følgende kan du læse de mest vægtige grunde til at du skal få installeret en luft til vand varmepumpe i stedet for at købe et nyt fyr som erstatning for det gamle.

image

Med en luft til vand varmepumpe kan du spare mange penge på at varme boligen op

Der er faktisk rigtig mange penge at spare ved at skifte fyret ud med en moderne luft til vand varmepumpe. De mest energi effektive varmepumper kan spare dig for over halvdelen af dine samlede udgifter til opvarmning af din bolig.

Dette skyldes at en varmepumpe er særdeles effektiv når det handler om udnyttelsen af den tilførte energi – meget mere effektiv end et gammelt og slidt fyr.

Du får, med andre ord, mere varme for pengene med en varmepumpe. Det betyder at en varmepumpe sine lidt høje etablerings omkostninger til trods er det mest økonomiske valg for dig og din familie.

Du skåner klima og miljø ved at vælge en luft til vand varmepumpe

En af de helt fede sidegevinster ved at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe er at du på den måde tager et stort skridt hen imod en mere klima og miljøvenlig bolig. Den høje energi effektivitet nedsætter nemlig forbruget således at der udledes mindre co2 i forbindelse med varmeproduktion.

Du kan få hjælp til at vælge den rette varmepumpe hos Amalo – læs mere på Amalo.dk.

Flere Nyheder