Skal du have hjælp fra kloakservice?

02 februar 2022 Steffen Petersen

editorial

Hvis du oplever problemer med din kloak, så er det vigtigt, at du handler hurtigt. Det kan få konsekvenser, hvis du lader problemerne stå for længe hen. Kloakservice kan hjælpe dig med at fjerne eventuelle propper eller blokeringer i din kloakledning, og de kan også hjælpe med at reparere eventuelle skader, der måtte være opstået.

Man kan ikke som sådan komme til i sin kloak selv, derfor er kloakservice de rigtige fagpersoner at henvende sig til. Læs mere om, hvornår du skal ringe til kloakservice i dette indlæg.

 

kloakservice

 

Hvis du har rotter

Hvis du har erfaret, at du har rotter i dit kloakssystem, så skal du handle hurtigt. Rotter er skadedyr, og derfor kan de have sundhedsmæssige konsekvenser for dig og dine omgivelser. Rotter kan opstå ud af ingenting, og du vil muligvis ikke være i tvivl, hvis du har rotter.

Nogle kan nemlig høre dem nede i kloakken, mens andre kan se tydelige spor rundt om kloakken. Så hvis du har rotter, så skal du kontakte kloakservice.

 

Hvis du har et tilstoppet afløb

Hvis du har et tilstoppet afløb, er det vigtigt, at du ringer til kloakservice med det samme. Der er mange forskellige årsager til, at dit afløb kan blive blokeret, men hver enkelt årsag skal løses, før det fører til større problemer.

Hvis blokaden i dit kloaksystem f.eks. skyldes, at du har smidt noget forkert ned i afløbet, så skal det renses. Her har kloakservice det rette udstyr til at fjerne blokaden sikkert, så dit afløb opererer som det skal igen.

 

Hvis du har et sprængt rør

Hvis der er sprunget et rør i dit kloakssystem, skal du handle med det samme. Det skyldes, at jo længere vandet kommer væk fra det sted, hvor det oprindeligt sprang, jo mere skade kan det forårsage.

Kloakledninger kan nemt blive beskadiget, men det kan være svært at se, om der er tale om et rørbrud. Derfor er det vigtigt, at du handler hurtigt, når du har mistanke om, at der kan være tale om en vandskade. Du skal ringe til kloakservice, der kan foretage en TV-inspektion, før de gør mere ved skaden.

Du kan finde kloakservice via linket her: https://www.slagelsekloakservice.dk/.

Flere Nyheder