Skal du have ny skorsten?

29 september 2021 Steffen Hansen

I de fleste moderne huse er skorstene skiftet ud med et lille spjæld eller anden form for udluftningskanal. De gode gamle skorstene ud af mursten, som vi kender dem, bliver der bygget færre og færre af, men hvad gør man så, hvis man ejer et hus med en gammeldagsskorsten, og man nu har brug for at få monteret en ny? Hvem kontakter man hvis man bor i et moderne hus, men gerne vil have en gammeldags skorsten? Læs med og få svaret i denne artikel.

Find en montør

At montere en skorsten er ikke bare noget man lige gør, ligesom det er de færreste der kan gøre det selv. Det er derfor nødvendigt at finde en kompetent montør, der kan klare opgaven for dig. Hvordan finder man så en montør? Det kan man gøre på flere måder.

Søg på internettet

Hvis du skal finde en montør, der kan montere din nye skorsten for dig, så er det lettest at søge på internettet. Du kan bare søge på “skorstensmontør nær mig” og så vil søgemaskinerne vise dig alle de firmaer der montører skorstene i din by eller i dit lokalområde.

Spørg dit netværk

Det kan også være en god idé at forhøre dig i dit netværk, når du skal finde en der kan montere din nye skorsten. Måske er endda så heldig, at der finde ens der kan gøre det, i dit netværk, eller også kan det være at der er nogen i dit netværk der kender en der kan gøre det.

Få flere tilbud

Det er altid en god idé at indhente flere tilbud, så man kan vælge den billigste montør til opgaven. Når du har valgt en montør, så er det bare at ringe til vedkommende og aftale en tid. Hvis du ønsker at vide mere om skorstensmontering, så kan du læse mere her: http://www.kjmontering.dk/produkter/montering/ 

Flere Nyheder