Loading...
udlejning af telte

Skal du holde en havefest?

advertorial

Havefester er ekstrem populære i sommerperioderne. Her kan i sidde udenfor i den lyse sommernat og høre dejligt musik, og hygge jer. Det kan være i forbindelse med konfirmation, fødselsdag, studenterglide eller noget helt fjerde, at du vælger at holde festen ude i haven. Der er en del planlægning, når det kommer til havefester. I dette indlæg vil vi hjælpe dig godt på vej, for her kan du læse om tips til, hvordan du får et brag af en fest ude i din have. 

 

 

1. Få lejet et telt

Hvis du vil være sikker på, at dine gæster ikke kommer til at fryse, eller hvis det danske vejr forråder dig, så skal du leje et telt. Med teltudlejning kan du få telte i alle størrelser, så alle dine gæster kan være beskyttet, så længe regnen nu står på. Herudover kan du finde telte, der er af forskelligt slags kvalitet. Prisen vil naturligvis være herefter, men et lejet telt vil være en god start på planlægningen af din havefest. Du kan finde teltudlejning i Århus eller et i dit område med hjælp fra Google. 

 

2. Få belysning ud i haven

Hvis du har lejet et telt, anbefaler vi, at du også får fat i nogle spotlights eller en anden type belysning. En havefest er selvfølgelig ikke komplet uden lys og musik, og hvad er bedre end romantisk belysning og gode beats? Fordi teltet giver læ for vind og regn, kan du sætte det hele fint op inde teltet. Det kan være hyggelige lanterner, eller julelys, som du kan få hængt op ude i dit telt og have. Bare sørg for en masse forlængerledninger, så det kan lade sig gøre med lys i haven.

 

3. Beslut dig for mad og drikkevarer

Du kan bestille catering til din fest, men hvis du ønsker at være mere involveret i planlægningen, anbefaler vi, at du selv laver mad. En buffet er altid rigtig løsning, når det kommer til havefester. Her kan folk selv være behjælpsomme med at tage mad, så du ikke skal tænke på bordservering. Vælg noget mad, der er nem for dig at lave, så du ikke skal bruge en masse tid i køkkenet.