Loading...
massør

Slip spændingerne med hjælp fra en massør

De fleste mennesker nyder en god massage i ny og næ. Massage er afslappende, afstressende og velgørende for krop og sjæl, og derfor er det da også de færreste, som forbinder massage med sund livsstil. I vores del af verden er massage som oftest forbundet med luksus og selv forkælelse, i skarp adskillelse fra de asketiske tankegange, som kendetegner vores sundheds idealer. Men det er faktisk synd – for massage har rigtig mange helse bringende egenskaber, som langt de fleste mennesker kan have stor glæde af i deres dagligdag.

Få has på kontor kroppen med jævnlig massage

Hvis du for eksempel tilbringer hele din arbejds dag på kontoret, bøjet over dit tastatur, udsætter du din krop for en af de største trusler mod dens helbred og sundhed, som findes nu om stunder. Mange eksperter snakker sågar om, at ”sidning er det nye rygning” – så omfattende er de negative konsekvenser af stillesiddende arbejde.

Du mærker helt sikkert også meget til din krop, når du har været på arbejde en hel dag. Mange kontor arbejdere klager over smerter og spændinger i nakke og skuldre, stivhed i lænden og måske endda sovende lemmer og nedsættelse af funktionen i bevæge apparatet.

Langt de fleste, som sidder ned hele dagen, har hyppige hovedpiner, forårsaget af spændinger, og ansatser til stress i kroppen. Her kan massage – måske en gang hver fjortende dag – være en virkelig stor hjælp. Ud over det øjeblikkelige velvære, som du føler under og efter en god omgang massage, har massage også langsigtede virkninger. Du vil for eksempel kunne mærke mere overskud i hverdagen, færre smerter og spændinger, og måske endda en sundere fordøjelse.

Hvis du gerne vil prøve kræfter med massage, kan det anbefales at booke et fuldt behandlingsforløb hos én bestemt massør – så får du mest ud af din massage. Find din massør i København på kaatsu-massage.dk