Loading...
tømrer og snedker

Tømrer og snedker i Frederikssund

Står du for at skulle have repareret træværk på din bolig – eller skal du i gang med en større bygge entreprise? Så har du brug for en dygtig tømrer eller snedker til alle opgaver som indebærer arbejde med træ.

Hvem er Bredahl Kristensen ApS?

Bredahl Kristensen ApS er din tømrer og snedker forretning i Jægerspris. Gennem fire årtier har Bredahl Kristensen ApS serviceret glade og tilfredse kunder – private såvel som erhvervs kunder – med tømrer og snedker arbejde, udført på professionel vis af kompetente og faglærte håndværkere.

Oprindelig startede Bredahl Kristensen ApS som en enkeltmands virksomhed, men er med årene og opgaverne vokset til at omfatte en solid stab af dygtige håndværkere, byggeledere, arbejdsmænd og lærlinge. Hos Bredahl Kristensen ApS er den solide håndværksmæssige kvalitet vægtet tungt sammen med de høje professionelle standarder og den gode, personlige kundeservice. Faglig stolthed og en samvittighedsfuld tilgang til de enkelte opgaver giver dig garanti for den optimale løsning af dine tømrer og snedker opgaver.

Hvilke opgaver tager Bredahl Kristensen ApS?

Tømrer og snedker virksomheden Bredahl Kristensen ApS tager sig af alle former for træ arbejde, såvel i forindelse med større entrepriser som når det blot handler om forbedringer eller renoveringer af private hjem. Ingen opgave er for stor eller for lille for Bredahl Kristensen ApS, som gerne rykker ud uanset om du skal have opført en tilbygning til dit hus eller blot have tilvirket et indbygget skab i dit soveværelse. Bredahl Kristensen ApS har særligt speciale inden for maskinsnedkeri, og råder over sit eget værksted til formålet. Dette åbner mulighed for unikke og interessante løsninger, som kan designes præcis efter dine behov.

Hvis du ønsker yderligere information om din tømrer i Frederikssund, kan du læse mere på hjemmesiden ebkaps.dk. Klik forbi og bliv klogere på virksomhedens ydelser, og få et godt tilbud på dit tømrer eller snedker arbejde.