Vælg den helt rigtige tømrer

20 juli 2021 Johanne Hansen

Corona projekter

Hvis du ligesom resten af Danmark, havde brug for at få lavet noget under corona pandemien, er det helt sikkert, at du var igennem samtlige tilbud hos diverse tømrer. 

Tømrerne har nemlig aldrig været på så meget overarbejde som de har været der i år 2020 og 2021 – kun på grund af en simpel ting, nemlig corona. 

Corona satte gang i vores kreative sind, i mangel på stress, arrangementer og ting, man skulle nå. Lige pludselig skulle man nå ingenting, og alt man havde gået og udskudt, stod lige pludselig og kiggede på én. Hvad enten det var en ødelagt trappe, et hegn, der skulle fikses eller noge helt tredje, så er der ingen tvivl om, at det lige pludselig skulle laves – alt sammen på én og samme gang. 

Men hvad skal du så være på udkig efter, når du har en tømrer i kikkerten?

1. vigtige ting: Anbefalinger. Ligemeget hvor god, han eller hun er til at tale sig selv om, så husk at tjek anmeldelser på henholdsvis Trustpilot eller Facebook. Hvis tømreren er fra lokalområdet, kan du også spørge folk, du kender, om de kender nogle, der har fået lavet arbejde hos ham.

2: vigtige ting: Kan han give dig et uforpligtende tilbud? Så er det en god start. På den måde vil I automatisk forventningsafstemme hos hinanden, og det vil give jer mulighed for at undersøge de forskellige måder at kommunikere på og udføre arbejde på. Ved et uforpligtende tilbud, vil du hurtigt kunne se om, han eller hun er noget for dig.

3: vigtige ting: Erfaring inden for nye teknologier. Er det en bæredygtig tømrer, som bruger de nyeste grønne alternativer og teknologier? Eller er det en gammel tømrersvend, som arbejder, som man altid har? Der er fordele og ulemper ved begge – en ældre svend, har til gengæld en masse erfaring fra det praktiske. 

Læs mere her: https://aebyg-montage.dk/

 

Flere Nyheder